Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Har du en foodprocessor, er denne gamle specieopskrift dejlig nem. Den originale “sure fløde”, altså cremefraiche, er erstattet af yoghurt, som de fleste af os allerede har i køleskabet.
Sådan gør du:
  1. Smut mandlerne, og gnid dem i et tørt viskestykke. Hak dem mellemfint i foodprocessoren, og tag ca. 25 g fra til pynt. Tilsæt alt det øvrige, og kør hurtigt dejen sammen. Form den til pølser, tryk dejen godt ned i de hakkede mandler, som du tog fra, og læg dem koldt i nogle timer eller fra dag til dag.
  2. Skær dejen i 3-4 mm tykke skiver, læg dem på pladen, og bag dem ca. 6 min. ved 200 gr.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl
Annonce
Pin it