Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fjerkræ
Mandariner med thaitopping
4-8 personer
1 spsk. olie
2 spsk. sojasauce
1-2 spsk. fishsauce
2 spsk. limesaft
1 spsk. sukker
evt. 1 tsk. sambal oelek
4 spsk. peanuts
Sådan gør du:
  1. Svits kødet i olie i en gryde, til det har skiftet farve. Snit forårsløgene, og svits dem med et par min. Tilsæt sojasauce, fishsauce, limesaft, sukker og evt. sambal oelek. Steg videre, til alt væsken er fordampet, og retten er blevet gylden i farven. Smag evt. til med f.eks. ekstra sojasauce eller sambal oelek.
  2. Del mandarinerne i både. Skær hver båd op fra den tykke side, og fold båden ud til en cirkel. Fjern eventuelle kerner. Læg cirklerne på et fad. Fordel kødet over mandarincirklerne til små hapser. Drys med peanuts. Pynt med mynte.
Tips!
I stedet for mandariner kan du bruge en ananas. Skær skallen af ananassen. Skær kødet fra stokken. Skær kødet i 1 cm flade tern. Læg dem på et fad. Kom kyllingefyldet over, og pynt som før beskrevet.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it