Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Makroner kan smage på mange forskellige måder. Prøv vores med hindbærtrøffel...
Makroner med fyld
30 stk.
Makroner med fyld
100 g mandler
Hindbærtrøffel:
2 spsk. vand
1 dl sukker
Sådan gør du:
  1. Hak mandlerne fint. Pisk æggehviderne luftige. Tilsæt flormelis og eddike, og pisk til sej marengs. Vend mandlerne i. Kom dejen på bageplade i 1 spsk. store klatter. Bag ved 125 gr. på midterste ovnribbe ca. 1¼-1½ time.
  2. Hak chokoladen fint. Kog hindbærrene op sammen med 2 spsk. vand under låg. Lad dem småkoge 3-4 min. Pres dem gennem en sigte. Varm saften op igen sammen med sukkeret, til sukkeret er opløst. Tag gryden fra varmen. Rør den hakkede chokolade i, til den er smeltet. Rør blødt smør i, i små klumper. Kom trøffelmassen i køleskab tildækket i en skål et par timer.
  3. Fordel trøffelmasse mellem kagerne to og to.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it