Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Måske har Madam Mangor også været en tur i Italien? Det var i hvert fald hendes pumpernikler, alle kendte, inden navnet skiftede til “biscotti”.
Madam Mangors pumpernikler
(ca. 100 stk.)
3 æg
250 g sukker
325 g mel
Sådan gør du:
  1. Rør æg og sukker hvidt og luftigt. Bland mel, mandler og hjortetakssalt, tilsæt æggemassen, og ælt dejen sammen.
  2. Læg dejen på pladen i stænger ved hjælp af to skeer. Glat overfladen med en våd ske, og bag dem ved 200 gr. i 12-14 min. Dæmp ovnen til 125 gr.
  3. Tag pladen ud, skær kagestængerne i skrå snitter, og læg dem på pladen igen. Lad dem eftertørre i 20-30 min., eller til de er hårde og sprøde.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it