Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Varm smørret i bunden af en gryde, og drys melet på. Lad det stege lidt med, inden en tredjedel af mælken hældes på.
  2. Pisk grundigt i gryden med piskeris, mens saucen bliver tyk, og hæld resten af mælken i lidt ad gangen. Bring saucen i kog under konstant omrøring. Tilsæt begge oste, muskat, basilikum, salt og peber. Rør saucen grundigt sammen, og stil den til side.
  3. Kog pastaen i rigeligt saltet vand, til den er knap mør. Smør et ovnfast fad med smør.
  4. Kom halvdelen af pastaen i fadet, og hæld halvdelen af saucen over. Drys spinat i et jævnt lag, og fordel skinkeskiverne herover. Kom resten af pastaen på, og hæld resten af saucen over.
  5. Drys med blandet rasp og parmesan. Stil fadet midt i ovnen ved 200 gr. i ca. 45 min.
  6. Server fadet rygende varmt med en frisk sprød salat til.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft/Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312
Toilettaske 12 nov 2016 14:42 Anette Schultz

Skønt bagværk