Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Varm smørret i bunden af en gryde, og drys melet på. Lad det stege lidt med, inden en tredjedel af mælken hældes på.
  2. Pisk grundigt i gryden med piskeris, mens saucen bliver tyk, og hæld resten af mælken i lidt ad gangen. Bring saucen i kog under konstant omrøring. Tilsæt begge oste, muskat, basilikum, salt og peber. Rør saucen grundigt sammen, og stil den til side.
  3. Kog pastaen i rigeligt saltet vand, til den er knap mør. Smør et ovnfast fad med smør.
  4. Kom halvdelen af pastaen i fadet, og hæld halvdelen af saucen over. Drys spinat i et jævnt lag, og fordel skinkeskiverne herover. Kom resten af pastaen på, og hæld resten af saucen over.
  5. Drys med blandet rasp og parmesan. Stil fadet midt i ovnen ved 200 gr. i ca. 45 min.
  6. Server fadet rygende varmt med en frisk sprød salat til.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft/Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce
Pin it