Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Ælt marcipanen med appelsinsaft, og lad det hvile ½ time. Ælt flormelis i. Udrul marcipanen på et flormelisdrysset bord i en ca. 1½ cm tyk plade. Udstik 15 små hjerter, eller skær dem ud med en kniv. Lad dem hvile 1 times tid på plastfilm i køleskab tildækket. Stik en pind i hver.
  2. Smelt chokoladen (se beskrivelse herunder). Overtræk hjerterne med chokolade farvet med lidt levnedsmiddelfarve. Kom evt. sukker i et glas eller en lille kande. Stil hjertepindene heri, og lad dem størkne.
  3. Smelt chokolade til overtræk: Hak chokoladen fint. Gem 1/3. Smelt resten af chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Rør den sidste 1/3 i. Nu er chokoladen klar til overtræk. Du kan stille det chokoladeovertrukne konfekt i køleskab ca. 20 min. Når chokoladen hurtigt størkner, er der ikke så stor risiko for, at den bliver grå.
Tips!
Tip Bind evt. små silke bånd på hjertepindene.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it