Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær gulerødderne i tynde stave. Rens porrerne grundigt, og skær dem i strimler. Rens peberfrugten for stilk, kerner og hvide hinder, og skær den i strimler.
  2. Varm 1 spsk. olie op i en wok eller stegegryde. Kom kødet i den varme olie. Lynsteg kødet 3-4 min. Hæld kødet op på en tallerken. Aftør wokken. Varm wokken op med 1 spsk. olie. Lynsteg grønsagerne 2-3 min. Tilsæt kokosmælk og currypaste, ingefær, limesaft og sukker, og bring det hele i kog. Kom kødet i. Kog retten op, og smag til med fishsauce eller soja.
  3. Skær bananerne i skiver, og vend dem i kokosmel. Steg dem kort i olie på en pande. Server bananskiverne til kødretten sammen med kogte ris.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it