Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kyllingebrystfileterne i 1 cm tykke skiver. Rens chilien for stilk og kerner, og hak den fint. Skær peberfrugten i små tern, skræl kiwifrugterne, og skær dem i tern.
  2. Varm en wok eller stegepande op med olien. Steg kyllingestykkerne, til de er gyldne og gennemstegte. Tag dem fra panden. Steg hvidløg, chili og rød peber i to min. Kom kylling, bønnespirer, persille og oyster sauce på panden, og kog det kort op.
  3. Kog æggenudlerne efter anvisningen på emballagen. Afdryp dem i en sigte. Vend æggenudlerne i kyllingeblandingen. Fordel cashewnødder og kiwifrugttern over. Smag til med salt og peber
Tips!
Der findes både grønne og gule kiwier. De grønne er langt de mest almindelige og de nemmeste at dyrke og transportere. De gule er mere sarte og derfor dyrere. Grønne kiwier er frisksyrlige i smagen, hvor de gule er lidt sødere.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha