Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Der er noget ganske særligt over god chokolade, der med rette kan sætte enhver kur på standby og retfærdiggøre, at man spiser sig et sukkerchok til. Prøv bare denne herlige kiksekage.
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen. Smelt smørret ved lav varme. Kom chokoladen i, og smelt den i det varme smør. Pisk æg, flormelis, kakao og appelsinskal sammen. Hæld chokoladeblandingen i. Rør det hele sammen.
  2. Beklæd en 1 liters bageform med plastfilm. Hæld et lag chokoladecreme i bunden. Kom et lag ingefærkager over. Fortsæt på samme vis. Stil kagen i køleskabet 4-5 timer eller natten over.
Tips!
Vi har byttet kiksene ud med ingefærkager i denne version, men du kan også sagtens bruge almindelige vaniljekiks.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it