Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Sæt husblassen i blød i koldt vand i 10 min.
  2. Pisk æggeblommer og sukker godt, til det er cremet, og tilsæt den revne lime- eller citronskal og limesaften.
  3. Tag husblassen op med det vand, der hænger ved, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Lad den køle af, til den er fingervarm. Rør citronsaften i. Rør lidt af æggemassen i. Hæld nu blandingen i en tynd stråle i æggemassen, mens du rører.
  4. Pisk æggehvider og fløde stift hver for sig. Når æggeblandingen begynder at stivne lidt, det tager ikke særlig lang tid, vender du først de piskede æggehvider og derefter flødeskummet forsigtigt i. Hæld fromagen i en skål eller i små portionsglas, og stil den i køleskabet et par timer. Pynt med lime- eller citronskal og evt. flødeskum.
  5. Kokosflarn: Rør kokosmel med smeltet smør, og lad det stå. Pisk æg og sukker skummende. Vend det i kokosblandingen sammen med hvedemel og bagepulver. Sæt dejen i lidt flade klatter på bagepapir på en bageplade. Der skal være god afstand mellem kagerne, for de flyder meget ud. 2. Kagerne bages ved 175 gr. i ca. 8 min. på midterste ovnribbe, til de er gyldne. Du kan vælge at rulle de let afkølede, stadig bløde kager sammen til ruller eller bare køle kagerne helt af, som de er.
Velbekomme!
Annonce
Pin it