Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak lever, spæk, bacon, løg og champignon i en køkkenmaskine eller i en foodprocessor. Du kan også få slagteren til at lave en hakket blanding af lever, spæk og bacon til dig. Så hakker du champignonerne, og river løgene, og rører dem i. Rør nu æg, salt og krydderier i.
  2. Smelt smørret i en gryde. Rør hvedemelet i. Kom lidt mælk i ad gangen under omrøring. Kog jævningen sammen 3-4 min. under omrøring. Rør opbagningen i levermassen.
  3. Smør et par aluforme eller brødforme. Kom levermassen i. Bag leverpostejen i ovnen ved 175 gr. på nederste ovnribbe ca. 1½ time. Steg baconskiverne sprøde, og afdryp dem på køkkenrulle. Svits champignonerne på panden i det afsmeltede baconfedt. Pynt leverpostejen med stegt bacon og svitsede champignon.
Tips!
Bruger du små aluforme, skal de bage ca. 1 time. Vil du lave flødeleverpostej, kan du udskifte 2 dl af mælken med piskefløde. Champignonerne i leverpostejen kan udskiftes med 100 g mosede kogte kartofler.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Dagens lækkeri

Skønt bagværk