Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
De mætter ikke for voldsomt og passer derfor godt til de fleste hovedretter.
Lette flute
6-8 stk.
3 dl mælk
25 g gær
3 spsk. olie
1½ tsk. salt
ca. 450 g mel
Sådan gør du:
  1. Hæld den lunede mælk over smuldret gær, olie og salt i dejskålen. Pisk omkring halvdelen af melet i væsken, og ælt derefter så meget mel i dejen, som den kan tage. Den skal være smidig, men ikke klistret. Lad den hæve en god halv time.
  2. Slå dejen ned og del den. Vil du have brødene meget akkurate, kan du veje dejen, så de bliver lige store. Form dejen til flute ved at klappe den ud i en firkant, der rulles stramt sammen, glattes og lægges til efterhævning. Fortsæt til al dejen er brugt, dæk brødene til, og lad dem efterhæve ca. 25 min.
  3. Pensl dem med æg, og drys efter smag. Giv hvert brød 2 dybe, lange snit med en hobbykniv eller en anden superskarp kniv, og stil dem straks i ovnen på øverste rille. Bages ca. 13 min. ved 210 gr.
Velbekomme!
Annonce
Pin it