Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørØvrige
Skal I også grille til sankthans og hele resten af sommeren? Så se her, hvordan du laver dine egne grillmarinader, de sætter prikken over bøffen.
Sådan gør du:
  1. Rør ingredienserne til marinaden sammen.
  2. Med rød chili: Passer godt til okse, kalv og svinekød. 1 portion grundmarinade, 1 renset, rød chili i små tern. Pisk chilien i grundmarinaden. Lad gerne marinaden trække en times tid.
  3. Med kapers, purløg og citron: Passer godt til fisk og kylling. 1 portion grundmarinade, 2 spsk. finthakkede kapers, 2 spsk. fintklippet purløg, 1 strimmel usprøjtet citronskal. Pisk kapers og purløg i grundmarinaden. Læg citronskallen i. Lad gerne marinaden trække en times tid.
  4. Med smag af Indien: Passer godt til kylling, lam og svinekød. 1 portion grundmarinade, 1 spsk. karry, 1 tsk. stødt spidskommen, 1 spsk. fintrevet ingefær. Pisk grundmarinaden sammen med karry, spidskommen og ingefær. Lad gerne marinaden trække en times tid.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it