Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Det er sjovt at lave sine egne påskeæg og ikke spor svært, hvis bare du har en støbeform i silikone.
Sådan gør du:
  1. Hak og smelt den hvide chokolade. Fordel den i striber i de 4 huller i silikoneformen, og lad chokoladen stivne.
  2. Hak den mørke chokolade. smelt 2/3 af den i mikroovn eller over vandbad. Kom resten af den mørke chokolade i, og rør den i den smeltede chokolade. når det hele er smeltet, er chokoladen klar til brug.
  3. Smør den mørke chokolade i ½ cm tykt lag i 4 af formens huller. Sørg for, at chokoladen lægger sig jævnt langs kanten og helt op til toppen
  4. Lad chokoladen stivne. tag de halve æg forsigtigt ud. Sæt de 2 æggehalvdele sammen til et helt æg vha. lidt smeltet chokolade.
  5. Pynt æggene med bånd og fjer, og pak dem evt. ind i cellofan, hvis de skal bruges som gave.
Tips!
Det er vigtigt at bruge en silikoneform, da du ellers risikerer, at du ikke kan få chokoladen ud af formen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it