Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hvis lasagnepladerne er købt tørrede, skal du lige tjekke, om de skal forkoges.
  2. Læg et lag lasagneplader i bunden af et ovnfast fad (ca. 23 x 23 cm), hvis den skal være høj og med flere lag som på billedet.
  3. Skær tomaterne i skiver og fordel 1⁄3 tomater i et lag på pastaen. Skær peberfrugterne i tern, og drys nogle af dem på.
  4. Fordel 1⁄3 af mozzarellaosten, basilikumblade, oregano, skinke, salt og peber. Læg et lag lasagneplader. Kom igen tomater, peberfrugt, mozzarella, basilikum, oregano og skinke på og et lille drys salt og peber. Gentag med endnu et lag, og brug de sidste tomater, mozzarella osv. Afslut med et lag lasagneplader.
  5. Bland alle ingredienserne til flødesaucen i en gryde, og varm det op under omrøring. Fjern det fra blusset, når det har kogt, og hæld saucen over lasagnen.
  6. Stil fadet i ovnen, og bag den ved 200 gr. i ca. 1 time. Dæk den undervejs med stanniol, så den ikke bliver for mørk.
Tips!
Du kan også bruge flåede tomater eller en blanding af flåede og friske tomater.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøll/ Opskrift: Susanne Engeltoft Rasmussen
Annonce
Pin it