Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Disse boller var vores 15-årige praktikant Lærke med til at udvikle.
Lærkes solsikkeboller
12 stk.
25 g gær
1½ dl yoghurt
1½ tsk. salt
1 spsk. olie
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Smuldr gæren i en skål. Hæld vandet over, og rør det sammen med en grydeske. Kom yoghurt, salt, olie, speltmel, solsikkekerner og havregryn i skålen, og rør rundt. Lad det stå ca. 10 min. Kom 4 dl af hvedemelet i, og rør rundt.
  2. Drys lidt mel på køkkenbordet, og kom dejen ud på bordet. Ælt nu dejen med resten af hvedemelet, som du tilsætter lidt ad gangen. Kom dejen tilbage i skålen. Læg husholdningsplastfilm eller et rent viskestykke over.
  3. Lad dejen stå og hæve ca. 1 time.
  4. Form 12-15 boller. Stil dem på bagepapir på en bageplade. Læg et rent viskestykke over, og lad dem stå og efterhæve ca. 20 min. Tænd ovnen på 225 gr.
  5. Slå et æg ud i et glas, og pisk det sammen med en gaffel. Pensl bollerne med ægget ved at bruge en bagepensel. Drys bollerne med solsikkekerner.
  6. Bag bollerne i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it