Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Har du mod på at gøre lidt ekstra ud af julefrokosten, så bag dit eget brød. Dette herlige surbrød passer perfekt til både laks og ost.
Langtidshævet surbrød
1 stk.
Surdej:
5 g gær
2 dl vand
Dej:
ca. 400 g hvedemel
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren til surdejen i lunkent vand, og rør hvedemelet i. Dæk med plastfilm. Prik nogle huller i plasten. Lad surdejen stå 2 dage, til den dufter syrligt og bobler.
  2. Udrør surdejen i det lunkne vand. Tilsæt de øvrige ingredienser. Rør dejen godt sammen, den er fugtig og kan ikke æltes.
  3. Lad dejen hæve tildækket i en skål natten over i køleskab.
  4. Tag dejen ud, og lad den temperere 1 times tid. Hæld dejen ud til et rundt brød på bagepapir på en bageplade. Lad den efterhæve ca. 30 min. med et klæde over.
  5. Snit brødet, og pensl med vand. Bag brødet ved 225 gr. i ca. 35-40 min. på midterste ovnribbe.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it