Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværk
Forberedelserne træffer du inden, du går i seng. Næste morgen har du et nybagt brød på mindre end en time.
Sådan gør du:
  1. 1. Rør yoghurt, mælk, salt, gær og speltmel til en tyk, jævn grød, dæk den til, og lad den stå på køkkenbordet natten over – dvs. 6-8 timer.
  2. Drys resten af melet i skålen,og arbejd det ind i dejen med en dejskraber. Vend dejen ud påbagepapir.
  3. Hæld olie på hænderne, og klap dejen ud i en firkant, der er ca. 3 cm tyk. Tænd ovnen, og lad dejen hæve, mens den varmer op til 250 gr.
  4. Pensl med æg, og drys eftersmag. Skær dejen til firkanter med pizzahjulet, og bag brødet ca. 15 min., eller til det er let og gennembagt. med pizzahjulet, og bag brødet ca. 15 min., eller til det er let og gennembagt.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it