Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
En af hemmelighederne bag vellykket brød er at bruge et minimum af gær og i stedet forlænge hævetiden. Prøv selv at lave dette himmelske, rustikke brød.
Langtidshævet brødhjul med æbler
1 brød
5 dl vand
10 g salt
10 g gær
150 g rugmel
ca. 450 g hvedemel
Sådan gør du:
  1. Kog vandet med de knækkede hvedekerner op under omrøring 3-4 min. Lad dem afkøle, til de er lunkne. Rør olie, æbler, honning og salt i. Udrør gæren heri. Kom rugmel og hvedemel i. Ælt dejen 5-10 min., den skal stadig være fugtig og lidt klistret. Stil dejen til hævning tildækket i køleskab10-12 timer (gerne natten over).
  2. . Tag dejen ud, 2 timer før den skal bages. Form en lang pølse, og sæt den sammen til et hjul. Lad den efterhæve 30 min. på bagepapir med et rent klæde over. Pensl med vand. Snit brødet med en skarp kniv. Du kan også klippe små snit i brødet hele vejen rundt med en saks. Bag brødet ca. 40 min. ved 225 gr. på anden nederste ovnribbe.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk