Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Landgangsbrød:
  2. Udrør gæren i vandet, og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen igennem, til den er meget smidig. stil dejen til hævning et køligt sted ca. 3 timer.
  3. Form 6 ovale brød ca. 3 cm tykke, 6 cm bredde og 15 cm lange. Lad dem efterhæve ca. 20 min. Bag brødene ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 18-20 min.
  4. Pålæg:
  5. Skær brødene over, og smør dem. Læg salatblade på og herefter pålæg. start med spegepølse, rullepølse og til sidst ost.
  6. Pynt med karse på spegepølsen, sky på rullepølsen og karse og radiser på osten.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it