Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og læg koteletterne heri. Lad den trække tildækket i køleskabet gerne natten over i hvert fald mindst 4 timer. Tag koteletterne op af marinaden, og grill dem over trækulsgrill eller steg dem på en pande. Kasser marinaden.
  2. Kom ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor, og mix det sammen, gerne til en lidt grov pesto. Kom 1 spsk. pesto på hver kotelet. Server resten af pestoen til.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it