Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Gnid lammekødet med presset eller fintrevet hvidløg. Drys med rosmarin, og vend kødet i nøddeflager.
  2. Krydr med salt og peber. Brun kødet på panden i smør over jævn varme. Stil kødet midt i en forvarmet ovn ca. 10 min. ved 180 gr.
  3. Kog kartoflerne møre i saltet vand. Hæld koldt vand over, og pil skrællen af.
  4. Pisk fløden let cremet, og tilsæt citronsaft, muskatnød og salt. Hak forårsløgene fint, og skær agurkerne i små tern. Halver kartoflerne, og kom løg, agurk og kartofler i flødedressingen. Tilsæt afdryppede spinatblade og hakket dild.
  5. Skær kødet i tykke skiver,og server dem med den cremede kartoffelsalat anrettet på friske salatblade.
Velbekomme!
Annonce
Pin it