Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tø kødet helt op, så det kan åbnes ind til der, hvor benet har siddet. Dup det tørt, drys med rigelig salt, peber og hakket hvidløg.
  2. Luk stegen igen, og hold den sammen med kødnåle og snor eller bare det net, du pillede af den. Læg køllen i et ovnfast fad på et stykke bagepapir (så letter du opvasken), og hæld lidt vand ved, så skyen ikke branker.
  3. Pres saften af citronen, og bland den med vand, honning og olie. Vend grønsagerne i blandingen, bred dem ud i en lille bradepande og drys dem med salt.
  4. Stil begge fade i en 200 gr. varm ovn i ca. 1 time og 15 min. Vend regelmæssigt grønsagerne. Før serveringen hældes fedt og sky fra stegen.
  5. Fedtet fjernes, og skyen blandes i grønsagerne. Stegen skives, og serveres på grønsagerne.
Tips!
Kød og grønt kunne principielt godt steges i samme fad, men så lander det afsmeltede fedt fra stegen i grønsagerne, og det kan nemt blive for meget.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Babysæt 24 mar 2017 12:53 Anne Mette Madsen
Cardigan 24 mar 2017 12:11 Anne Mette Madsen
Sommerkjole 19 mar 2017 16:07 Elisabeth120312
Sovehynde 9 mar 2017 12:58 raha
Rainbow Loom 1 7 mar 2017 21:22 byGuggenheim
Sprutter 28 feb 2017 14:42 raha
Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312

Dagens lækkeri

Skønt bagværk