Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Vælg en laks af en god kvalitet fra en fiskehandler, du stoler på. skær laksefileten i 2½ x 2½ cm’s tern. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og pensl dem med olivenolie. drys med salt og peber. stil laksen i ovnen ved 250 gr. i ca. 8 min., til fisken er lige netop gennemstegt. Køl fisken af.
  2. Udblød husblassen i koldt vand ca. 10 min., og knug den. Kog fiskefonden op med hvidvin. Knæk den træede ende af aspargesene, skær dem i 1 cm’s stykker, og kom dem i fonden. Kog dem med 3-4 min. smag til med salt og peber. tag husblassen op af vandet, og smelt den i fonden. Afkøl fonden, uden at den stivner helt. Kom lidt af fonden i bunden af en brødform foret med plastfilm. fordel fisketernene i formen. Hæld fonden over. dæk formen til med plastfilm, og stil den i køleskab mindst 6 timer og gerne natten over.
  3. Rør ingredienserne til den grønne sauce sammen ca. 1 time før, den skal serveres. det må ikke gøres dagen før, da der så kan udvikles bakterier i dressingen.
  4. Vend lakseterrinen ud, og skær den i skiver med en god skarp kniv. Pynt med salat, dild og citronbåde.
Tips!
Dyp en skarp kniv i kogende vand, så er det lettest at skære pæne skiver af terrinen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312

Dagens lækkeri

Skønt bagværk