Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Stik eller klip 24 små runde fillodejscirkler ud (ca. 5 cm i diameter). Pensl dem med æggehvide, og læg dem sammen to og to. Læg dem på en bageplade med bagepapir, drys 4 af dem med mandelflager. Bag dem ved 150 gr. i ca. 3 min., eller til de er lysebrune og sprøde.
  2. Pisk limesaft, limeskal, honning og fløde sammen. Mos laksen i dressingen, og tilsæt løg og dild. Skær avokadoen i bitte små tern, dryp med limesaft, og vend avokado i laksen.
  3. Saml laksetårnene lige før servering. Kom en skefuld laksefyld på 4 sprøde dobbelt lag fillodejsflager, et lag fillodej og en skefuld laksefyld. Slut af med sidste lag fillodej med mandler på toppen.
  4. Anret laksetårnet på tallerkener, og pynt med dild. Server, og spis laksetårnet, straks efter det er samlet.
Tips!
Fillodejsbundene og laksefyldet kan laves dagen før. Så du blot skal skære avokadotern og samle dem lige før servering.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it