Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Lakserilletten kan serveres på mange måder til påskefrokosten...
Lakserillette
4 personer
Lakserillette
1 spsk. citronsaft
1 spsk. skalotteløg
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Kog den rå laksefilet ca. 3-4 min. i lidt letsaltet vand. Tag den op af vandet, og afkøl den. Skær den røgede laks i små tern.
  2. Rør mayonnaise og blødt smør sammen. Tilsæt citronsaft, finthakket skalotteløg, dijonsennep og purløg. Vend lakseblandingen heri. Smag til med salt og peber.
  3. Kom lakserilletten i halve udhulede citroner eller en skål, og pynt med persille.
Tips!
Her har vi halveret og udhulet citroner til at servere lakserilletten i, men en skål kan også gøre det.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it