Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Drys fisken med lidt salt, og lad den trække 10-15 min.
  2. Kog finthakket hvidløg i lidt fedtstof, tilsæt karry og mel, og når alt er gennemvarmt og godt blandet, tilsættes spinaten. Rør godt, tilsæt chili efter smag, og lad den simre 10-15 min.
  3. Dup fisken tør, læg den i en lille, smurt bradepande, og drys den med peber og citronskal. Stil den under ovngrillen (ca. 12 cm’s afstand) i ca. 8 min. Server fisken med fine, små kartofler.
Velbekomme!
Annonce
Pin it