Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg laksestykkerne på bagepapir. Pensl dem med oyster sauce, og kom dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 10 min.
  2. Svits kål og hakket løg i olie i en gryde. Kom 1 dl vand ved, og damp grønsagerne møre ca. 5 min. under låg. Afdryp grønsagerne.
  3. Skræl mangoen, og skær kødet i tern. Kog mangokød og bouillon sammen i 5 min. Blend det, og smag til med limesaft, salt og peber. fordel kål og laks på tallerkner, og kom saucen omkring. Pynt med limebåde.
Velbekomme!
Annonce
Pin it