Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Fordel laksestykkerne i et smurt ovnfast fad. Smør honning over. Krydr med salt og peber. Stil fadet på midterste ovnribbe ved 225 gr. i ca. 15 min.
  2. Kom kålen i en skål. Skær agurken i tern. Halver løget, og skær det i tynde både. Vend agurk og løg i kålen. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i kålen. Fordel feta i mindre stykker over. Server kålen til fisken.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it