Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Svits porre og karry i olie i en gryde. Kom bouillonen i, og kog det sammen 5 min. Udrør hvedemelet i fløden, og rør det i. Kog op. Smag til med salt og peber.
  2. Smør et ovnfast fad. Læg fisken i, og hæld porrestuvningen over.
  3. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 min. på midterste ovnribbe. Pynt med citronbåde.
Velbekomme!
Annonce
Pin it