Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Brun laksen i olie på begge sider, og fjern den fra panden.
  2. Skær forårsløg i skrå skiver, peberfrugten i tern eller tynde strimler og gulerødderne i tændstiktynde strimler. Skyl bønnespirerne grundigt, og læg dem på et viskestykke.
  3. Svits grønsagerne ad flere omgange i olie på en varm pande, og tag dem af varmen, mens de stadig har et godt bid.
  4. Rør ingredienserne til saucen sammen i en skål (undtagen peberroden), og hæld saucen på panden. Kom laksen tilbage på panden med sauce, og steg dem et par minutter. Tilsæt peberrod og grønsager, og varm retten igennem. Hæld det hele på et varmt fad, og server med kogte ris.
Velbekomme!
Annonce
Pin it