Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Pavlovaer er perfekte sammen med sommerens friske bær. Her serverer vi en minipavlova.
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i mel blandet med ingefær og flormelis. Saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile i køleskab ca. 30 min.
  2. Udrul, og udstik i 6 cm’s cirkler gerne med en blomsterudstikker. Bag kagerne ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 10 min., til de er gyldne i kanten. Afkøl.
  3. Pisk æggehvider, vaniljeessens, sukker, majsstivelse, vineddike og kogende vand til marengs i en køkkenmaskine i ca. 5-10 min. Farv evt. med lidt rød levnedsmiddelfarve.
  4. Kom marengsen i en sprøjtepose med en stjernetylle ca. 1½ cm i diameter. Sprøjt først en bund ud på bagepapir ca. 5 cm i diameter. Sprøjt nu en cirkel rundt langs kanten, så du har små ”fuglereder”. Bag pavlovaerne i ovnen ved 180 gr. i 5 min. på midterste ovnribbe. Skru ned til 150 gr., og bag videre i 25 min. Sluk for ovnen, og lad pavlovaerne køle helt af.
  5. Hak den hvide chokolade, og smelt den i mikroovn eller over vandbad. Kom lidt chokolade på en småkage, og sæt en pavlova over. Fortsæt med resten af kagerne. Pisk fløden til skum. Top kagerne op med flødeskum, og pynt med hindbær og citronmelisse.
Tips!
Saml først kagerne, den dag de skal serveres. Du kan sagtens bage dem et par dage i forvejen og opbevare dem hver for sig i lufttætte kagedåser.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it