Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret, og rør mælken i. Når det er lunkent, røres gæren ud heri. Rør ægget i. Stød safranen med 1 spsk. sukker i en morter. Kom det i mælkeblandingen, og lad det stå nogle min. Tilsæt kardemomme, sukker, salt og hvedemel. Ælt dejen smidig. Stil dejen til hævning med et klæde over ca. 1 time.
  2. Form luciabrød evt. som omvendte esser snoet som små snegle. Man kan også lave snegle eller bare lade fantasien bestemme. Pensl med æg, og pynt med rosiner. Bag brødene ved 225 gr. i ca. 10-12 min. på midterste ovnribbe, til de er let gyldne. De smager bedst friskbagte og lidt lune.
Tips!
Er du ikke til safran kan du komme 2 tsk. vaniljesukker i dejen i stedet. Dejen er nem at arbejde med, så derfor er den velegnet, hvis der er børn med i køkkenet.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it