Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rist nødderne i ovnen ved 200 gr. i ca. 10 min. Gnub de løse hinder af med et rent viskestykke. Hak nødderne.
  2. Smelt sukkeret i en tykbundet gryde, til det er gyldent, og kom de lune nødder i. Smør massen ud på bagepapir. Knus det med en kagerulle, når det er stivnet, eller kom det kort en tur i food-processoren.
  3. Pisk æggeblommer og sukker hvidt. Pisk vaniljekorn i. Kom fløden i, og pisk det hele til cremet skum.
  4. Vend den hårde nougat i ismassen.
  5. Miks kiksene i en foodprocessor sammen med smeltet smør. Fordel det i en form (20 x 20 cm) foret med plastfilm eller en springform (22 cm). Kom isen over, og frys den mindst 6 timer.
  6. Pynt isen med flødeskum, bær og evt. mynte.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it