Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rist nødderne i ovnen ved 200 gr. i ca. 10 min. Gnub de løse hinder af med et rent viskestykke. Hak nødderne.
  2. Smelt sukkeret i en tykbundet gryde, til det er gyldent, og kom de lune nødder i. Smør massen ud på bagepapir. Knus det med en kagerulle, når det er stivnet, eller kom det kort en tur i food-processoren.
  3. Pisk æggeblommer og sukker hvidt. Pisk vaniljekorn i. Kom fløden i, og pisk det hele til cremet skum.
  4. Vend den hårde nougat i ismassen.
  5. Miks kiksene i en foodprocessor sammen med smeltet smør. Fordel det i en form (20 x 20 cm) foret med plastfilm eller en springform (22 cm). Kom isen over, og frys den mindst 6 timer.
  6. Pynt isen med flødeskum, bær og evt. mynte.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312
Toilettaske 12 nov 2016 14:42 Anette Schultz

Dagens lækkeri

Skønt bagværk