Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Der er dømt klistrede fingre og store smil, når der kommer kiksekage på bordet. I denne udgave er palminen erstattet af smør, der smager bedre og er knap så usundt.
Lækker kiksekage
ca. 14 skiver
200 g smør
Sådan gør du:
  1. Smelt først smørret. Tilsæt mørk chokolade, og rør til massen er jævn. Tag gryden fra varmen, tilsæt den lyse chokolade, og rør massen jævn.
  2. En lille brødform beklædes med bagepapir eller film og dækkes med lidt af chokolademassen. Et lag kiks lægges ovenpå, og sådan fortsættes, indtil al chokoladen er brugt.
  3. “Kagen” stilles i køleskabet, til den er helt stivnet.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it