Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog en ufarvet sirup af sukker, vand og citronsaft. Kom hindbær i, og kog det sammen 2 min. Pres hindbærmassen gennem en sigte. Afkøl. Frys massen i ca. 2 timer.
  2. Miks isen igennem i foodprocessoren.
  3. Pisk æggehviderne stive. Pisk flormelis i til sej marengs. Vend marengsmassen i isen. Frys igen. Hvis du vælger at fryse sorbeten i en ismaskine, kan du komme marengsen i saften fra starten af indfrysningen. Server sorbeten med friske hindbær og flødeskum.
Tips!
Dyp isvaflerne i smeltet chokolade og herefter i kagekrymmel.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it