Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Vil du diske op med alle tre slags bagværk, er det rouladen, du skal starte med at bage, for den skal have tid til at køle af.
Lækker chokoladeisroulade
135 g sukker
3 spsk. kartoffelmel
3 spsk. mel
2 spsk. kakao
Til drys:
2-3 spsk. sukker
Fyld:
¾-1 l vaniljeis
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker 6-7 min., indtil massen næsten er som flødeskum.
  2. Sigt kartoffelmel, mel og kakao ned i æggemassen, tilsæt salt, og vend de tørre ingredienser i æggemassen. Arbejd med lette tag, og vær opmærksom på mellommer.
  3. Bred dejen ud i et rektangel i et ca. 1 cm tykt, jævnt lag på bagepapir. Bag den ca. 5 min. midt i ovnen, den er færdig, når overfladen retter sig op igen efter et let tryk med en fingerspids. Hav et ark bagepapir, der er drysset med sukker, parat. Læg den færdige kage på dette ark med overfladen nedad og bunden opad. Vrid et viskestykke op og dæk det hele til i nogle minutter. Derefter er det nemt at trække bagepapiret af kagens bund.
  4. Når kagen er kold, dækkes den med skiver af god vaniljeis, bortset fra de yderste 8-10 cm af den ene af de korte sider. Kagen rulles sammen fra den modsatte ende, og mens du ruller, vil isen lige så stille forskubbe sig, så hele kagen er dækket. Pak rouladen ind i det bagepapir, den ligger på, og læg den straks i fryseren.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk