Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Trænger du til en opkvikkende dessert, så prøv denne cappuccinofromage.
Sådan gør du:
  1. Udblød husblassen i koldt vand i 10 min.
  2. Tag husblassen op med det vand, der hænger ved, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Rør kahlua i husblassen. Hak chokoladen fint, og smelt den i mikroovn eller over vandbad. Rør husblasblandingen i chokoladen. Udrør kaffepulveret i vandet, og rør også det i chokoladen.
  3. Pisk æggeblommerne cremede med flormelis. Rør chokoladeblanding og æggeblanding sammen. Pisk fløden til skum, og vend det i. Kom fromagen i kaffekopper eller en skål, og stil den tildækket i køleskab 3-4 timer. Pynt med lidt flødeskum og sigtet kakao ved servering.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it