Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Her har vi bagt brownies med cheesecaketop - det gør den mere frisk og sommerlig i smagen.
Lækker brownie-cheese-cake
8 personer
Brownie-cheese-cake
Browniebund:
1 æg
150 g sukker
150 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
Cheesecaketopping:
200 g flødeost
75 g sukker
2 æg
Pynt:
evt. 2 spsk. flydende honning
Sådan gør du:
  1. For en firkantet form (20 x 20 cm) med bagepapir.
  2. Smelt smør og chokolade over vandbad.
  3. Pisk æg og sukker i en skål med en håndmixer, til det er cremet. Rør chokoladeblandingen i. Sigt hvedemel og bagepulver i, og rør dejen jævn. Kom dejen i formen, og bag browniebunden 15 min. på midterste ovnribbe ved 180 gr.
  4. Pisk flødeosten med vaniljekorn og sukker i en skål med en håndmixer, indtil det er blødt. Kom fløden i, og pisk, til det er tykt og cremet. Pisk æggene i.
  5. Fordel ostecremen over browniebunden. Bag kagen yderligere 20 min. ved 180 gr. Afkøl kagen. Stil den tildækket i køleskab 2 timer inden servering.
  6. Skær kagen i små tern. Pynt dem med flødeskum pisket af de 2 dl fløde, skrællede kiwistykker og reven citronskal.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it