Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
I anledning af Grundlovsdag har vi rigtig skruet op for hyggen og serverer en festlig kage.
Lagkage med nougatskum og pærer
8 personer
Lagkagebunde:
4 æg
150 g sukker
2 spsk. koldt vand
100 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
Nougatskum:
100 g nougat
Desuden:
Pynt:
½ spsk. vand
1 spsk. pyntesukker
Sådan gør du:
  1. Del æggene i hvider og blommer i hver deres skål. Pisk æggeblommerne med halvdelen af sukkeret og koldt vand, til de er lyse og cremede.
  2. Pisk æggehviderne stive. Tilsæt resten af sukkeret, og pisk, til de er blanke og seje.
  3. Sigt melet sammen med bagepulver i skålen med æggeblommerne. Hak nødderne fint, og vend dem i æggeblommerne. Vend forsigtigt æggehviderne i, og rør, til dejen er jævn.
  4. Kom dejen i en springform beklædt med bagepapir. Bag den midt i ovnen i ca. 30 min. ved 180 gr. Lad kagen køle helt af.
  5. Flæk kagen til 3 bunde.
  6. Kom nougat, chokolade og fløde i en gryde, og varm det forsigtigt op under omrøring, til det hele er smeltet, og fløden er jævn. Lad cremen køle helt af. Pisk cremen let til ønsket konsistens.
  7. Skær pærerne i skiver, og læg halvdelen på en kagebund, fordel halvdelen af cremen på. Læg et lag kagebund, og fordel resten af pærerne og cremen. Læg den sidste bund på kagen.
  8. Rør glasuren sammen, og spred den ud i et jævnt lag på øverste lag. Pisk fløden til skum, og dekorer kagens sider med det. Drys evt. med pyntesukker og rosenblade.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312

Skønt bagværk