Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk mælk, vaniljesukker, æg, sukker og majsstivelse ud i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Lad det boble ca. 1 min., mens der hele tiden røres. Rør smørret i. Kom cremen i en skål, drys lidt sukker over, og lad cremen køle af i køleskabet.
  2. Pisk fløden til skum, og vend den i cremen. Kom de knuste makroner i en skål, og bland dem med hindbærsirup. Fordel halvdelen af cremen på en lagkagebund, og fordel halvdelen af makronerne herover. Gentag og læg den sidste bund øverst.
  3. Rør glasuren sammen og fordel den over kagen. Lad glasuren stivne. Pynt med flødeskumstoppe, brug en kagesprøjte. Server lagkagen med hindbærsirup og gerne kiwitern.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it