Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg en lagkagebund i bunden af en springform, og dryp den med 2 spsk. rom.
  2. Smelt hakket chokolade og piskefløde over vandbad. Rør det sammen til en jævn masse, og fjern skålen fra varmen.
  3. Pisk pasteuriseret æggehvide og florsukker sammen til en marengsmasse. mos bærrene, og kom dem i chokoladeblandingen. Vend marengsmassen i.
  4. Fordel ca. en tredjedel af chokolademoussen på kagebunden i springformen. Læg en kagebund ovenpå, og dryp med 2 spsk. rom.
  5. Fordel endnu en tredjedel af chokolademoussen over kagebunden. Læg sidste kagebund på, og dryp den med resten af rommen. Fordel resten af chokolademoussen i et jævnt lag. Stil kagen koldt, til den skal bruges.
  6. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min., og opløs den i lidt varm fløde. Pisk den kolde fløde til skum, og vend husblassen i. kom det i en sprøjtepose, og dekorer kagens sider med flødeskum. Skær en stjerne ud af marcipan, og pynt kagen, som du har lyst til.
Tips!
kagen kan sagtens laves dagen før, men skal først pyntes på dagen. du behøver ikke husblas i flødeskummet, men hvis kagen skal stå længe, holder den lidt på flødens konsistens.
Velbekomme!
Annonce
Pin it