Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Del æggene i blommer og hvide. Pisk æggeblommerne skummende med halvdelen af flormelissen, vaniljesukker, citronsaft og 2 spsk. vand i mindst 5 min. ved høj hastighed. Pisk æggehviderne stive, og kom derefter resten af flormelissen i, pisk igen et par min. Vend forsigtigt æggehvider, mel og citronskal sammen med æggeblommerne.
  2. Tegn 6 cirkler (ca. 20 cm i diameter). Bag dem i ovnen ved 200 gr. i cirka 6 min. Pensl bagepapiret på bagsiden af bundene med koldt vand, så slipper bundene nemmere papiret.
  3. Til creme 1 bringer du sukkeret i kog med ½ dl vand, kog det op, til sukkeret er opløst. Lad det køle lidt af. Bland smør og kakao til en ensartet masse. Kom det i sukkerlagen under konstant omrøring, til cremen er fin og jævn. Rør cognac og vaniljesukker sammen, og pisk det i cremen. Lad cremen køle af.
  4. Kom fløde og flødekarameller i en kasserolle, og varm det op under omrøring, til karamellerne er smeltede. Fjern gryden fra blusset, og stil cremen koldt.
  5. Tag den pæneste bund fra. Læg de øvrige bunde sammen med cremen. Pisk Creme 2 let til ønsket konsistens. Fordel Creme 2 i et jævnt lag på kagens top. Dæk kagens side med flødeskum. Pynt med chokoladedragéer og kagepynt.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it