Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad eller i mikroovn.
  2. Pisk æggeblommer og sukker cremet. Rør chokoladen i.
  3. Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladecremen.
  4. For en springform, som passer til lagkagebundene, med plastfilm. Læg en kagebund i. Dryp evt. med lidt portvin.
  5. Fordel halvdelen af moussen over. Gentag processen, og slut med en lagkagebund øverst.
  6. Stil lagkagen i køleskabet i ca. 4 timer.
  7. Pynt med flødeskum og blåbær.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Søren Pind 19 jan 2017 15:32 byGuggenheim
Hjerte pude 19 jan 2017 15:20 byGuggenheim
"Villateltet" 18 jan 2017 17:10 raha
Hækling 16 jan 2017 12:14 Hanne Lis Olsen
Cirkeline 2 jan 2017 10:00 Hanne Lis Olsen
Savlesmække 18 dec 2016 12:12 Anne Neves

Skønt bagværk