Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tryk den færdighævede grunddej ud på et stykke bagepapir i ca. ¾ cm’s tykkelse.
  2. Pil, hak og sauter løgene, mens dejen hæver ca. ½ time. Når de er bløde, tilsættes fløde og krydderier, og løgene koger videre, til fløden er tyknet. Blandingen køles lidt af.
  3. Bred løgblandingen ud over dejens overflade, og bag brødet ved 210 gr. i ca. 20 min., eller til det er sprødt og gennembagt. Server i snitter af passende størrelse.
  4. Grunddej: Rør dejen sammen med håndmikseren, så gør det ikke noget, at den stadig er lidt klæbrig, når den stilles til hævning. Lidt ekstra mel gør det nemt at forme brødene.
  5. Hæld mælken over den smuldrede gær, salt og durummel, og rør blandingen klumpfri. Lad den gerne hvile 5-10 min., inden du tilsætter mere mel under æltning. Dejen skal være blød, men ikke klistret, og det sidste af melet tilsættes i ganske små mængder ad gangen, bedst med en sigte. Dæk skålen med et låg, film eller folie, og lad dejen hæve ca. 45 min.
Velbekomme!
Annonce
Pin it