Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fjerkræ
Dette er en mild, mager og moderne sylte, hvor du bruger kødet fra en hane eller høne i stedet for grisehoved. Sørg for at den indkogte suppen smager af noget og er rimelig salt, da geleen også skal smage godt og kraftigt.
Sådan gør du:
  1. Læg hanen i en gryde sammen med grove stykker gulerod og selleri. Hæld suppen på sammen med laurbærblade, rosmarin og persille, og kog hanen i ca. 40 min. under låg. Tag hanen op, hæld suppen gennem en sigte og tilbage i gryden. Lad suppen koge ind til godt under halvdelen.
  2. Læg husblas i blød i koldt vand ca. 7 min.
  3. Pluk alt kød fra hanen og læg det i en stor eller flere små forme. Kom evt. de kogte gulerødder imellem.
  4. Opløs husblas i suppen og hæld det over kødet ned i formen.
  5. Lad sylten stå og stivne i køleskabet til dagen efter.
  6. Server sylten på rugbrød med sennep.
Tips!
Dette er en mild, mager og moderne sylte hvor du bruger kødet fra en hane eller høne i stedet for grisehoved. Sørg for at den indkogte suppen smager af noget og er rimelig salt, da geleen også skal smage godt og kraftigt.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft/Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Skønt bagværk