Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kyllingekødet i tern. Varm en wok eller dyb stegepande op med 2 spsk. olie. Steg kyllingeternene gyldne og gennemstegte, og tag dem op på en tallerken.
  2. Rens peberfrugterne, og skær dem i fine strimler. Snit løgene i tynde skiver. Skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 3 cm stykker.
  3. Steg, peberfrugter, løg og asparges i wokken 3-4 min. Kom kyllingekødet tilbage i wokken, og tilsæt også hvidløg, fishsauce, sojasauce, sukker, peber, ingefær og limesaft. Kog retten op et par min. Server pyntet med cashewnødder og evt. koriander.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it