Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom kyllingen i en gryde, og dæk den med koldt vand. Kog op og skum af. Tilsæt 1 spsk. salt og lidt peber. Kog kyllingen ca. 11/4 time, til den er mør.
  2. Tag kyllingen op og afkøl den, til den er lunken. Pil kødet fra, og kasser ben og skind. Del kødet i mindre stykker.
  3. Si suppen gennem et rent klæde over en sigte.
  4. Udblød kikærterne natten over. Kog dem møre i frisk vand i ca. 1 time. Afdryp dem.
  5. Snit løgene. Varm olien op i en gryde, og svits løgene et par min. Kom karry og ingefær i, og svits det kort. Kom 1 liter siet suppe ved.
  6. Snit savojkålen i strimler, og kom dem i gryden. Kog det sammen i 5 min. Kom kyllingekød, kokosmælk, kikærter, peberfrugt i små tern, citronsaft og sukker i. Kog det sammen et par min., og smag til.
Velbekomme!
Annonce
Pin it