Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg kyllingebrysterne i et smurt ovnfast fad. Smør olie og oystersauce over. Krydr med salt og peber. Stil kyllingebrysterne i ovnen på midterste ovnribbe ved 225 gr. i ca. 20-25 min., til de er gennemstegte.
  2. Skær fluten i 4 stykker. Flæk dem. Smør mayonnaise og tapenade på. Læg salatblade på. Skær kødet i skiver, og fordel det over. Steg baconen, og læg baconskiver over. Fordel skiver af tomat- og peberfrugtskiver over. Krydr med salt og peber. Luk sandwichene. Server med gnavegrønt.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it