Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Drys kyllingen med salt og peber ind- og udvendigt, og steg den ca. 1 time ved 210 gr. køl kyllingen af, pil kødet af kyllingen, og skær det i mundrette stykker. Bland buketter af blomkål, ærter, snittet peberfrugt og forårsløg med kyllingekødet.
  2. Rør yoghurt sammen med mayonnaisen, og smag til med karry, salt og peber. skyl, tør og snit salaten. Bland kød og grønt sammen. dryp lidt af dressingen over salaten, og server resten til sammen med lunt brød.
Tips!
Skal det gå hurtigt, kan du købe en færdigstegt kylling eller stege den dagen før, du skal bruge den.
Velbekomme!
Annonce
Pin it